Accés a Editors, Llibreries, Agents
Qui som

Les Punxes Distribuïdora, S.L. va néixer el 1968 i va prendre el seu nom de l'edifici modernista Casa de les Punxes o Casa Terrades (Av. Diagonal-Barcelona), projectat per Josep Puig i Cadafalch i construït el 1905.

Va ser aquesta la primera ubicació de la distribuïdora que es va anar adaptant al seu creixement amb noves seus fins que el 1990 es va instal · lar a les oficines i magatzems actuals al costat del Parc del Nord de Barcelona *.

Les Punxes Distribuïdora, SL va néixer amb la intenció de difondre una sèrie d'editorials que van sorgir en la dècada dels 60 i que introduirien temàtiques vinculades sobretot al món universitari. Les idees progressistes havien estat silenciades a partir de la guerra civil i la tímida obertura que va significar la Llei Fraga de 1966 va permetre que naixessin petits editors que van impulsar les idees renovadores del món en ciències socials.

Ràpidament es van unir a nosaltres altres projectes editorials en altres camps com la narrativa i altres disciplines que, o bé van néixer amb nosaltres o els va interessar un tipus de distribució que naixia expressament per a ells.

A l'inici el nostre radi d'acció era Catalunya però el 1975 es va crear una xarxa de distribució per tot Espanya que satisfeia al conjunt de les editorials en distribució i ens va permetre incorporar nous segells de més envergadura.

Localització de les nostres oficines
Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET
Localització del nostre magatzem
Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET
Acceso Administradores
Introduzca el nombre de usuario y contraseña para acceder al panel de administración de Teran Libros
Usuario:
Contraseña: